VA OFERIM 2 TIPURI DE CADOURI: PORTRETE PE PANZA sau PORTRETE PE PUZZLE
- click mai jos pe denumirea cadoului, pentru prezentarea video -

Panza de calitate, 100% bumbac, culori vii, se livreaza in cutie gata de agatat pe perete.


TE INTERESEAZA PE PANZA? MERGI PE PAGINA PRODUSULUI DAND CLICK PE BUTONUL DE MAI JOS

Puzzle din lemn, calitate premium import SUA, culori vii, se livreaza in cutie cadou cu funda + rama si suport birou.


TE INTERESEAZA PE PUZZLE? MERGI PE PAGINA PRODUSULUI DAND CLICK PE BUTONUL DE MAI JOS



Idei de Cadouri personalizate pentru Soția Ta

Bărbații au oferit cadouri personalizate femeilor de mii de ani de zile. Oferirea unui cadou soției tale adâncește căldura, încrederea, afecțiunea și intimitatea în relația ta și chiar crește admirația ei pentru tine. Oferirea unui cadou nu ar trebui să fie rezervat doar pentru aniversări și sărbători majore, ci folosit și pentru a menține flacăra aprinsă în timpul vieții voastre împreună.

Dacă ești nesigur de ce să-i cumperi soției tale, continuă să citești pentru a afla 3 lucruri de care să ții cont când cumperi un cadou și 4 idei de cadouri. Sunt sigură că ele te vor ajuta să găsești cadoul perfect:

- Mărimea: Observă ce mărime poartă și ce stil preferă. Nimic nu este mai neplăcut pentru o femeie decât să primească cadouri care fie nu sunt pe stilul ei sau sunt prea mici sau prea mari. Este foarte important să ții cont de aceste aspecte pentru a știi după ce să te uiți în magazine.

- Culoarea ei preferată: Multe femei au culori sau nuanțe de care sunt aproape obsedate și care pot fi ușor observate în viața lor: garderobă, casă, etc. Ține cont de acest lucru și încearcă să-i oferi un obiect într-o culoare care știi că se va potrivi în viața ei.

- Cumpără-i lucruri cu valoare sentimentală: Femeilor le place să adauge o poveste aproape oricărui element. Prin acest mod, ele se simt mai conectate și apropiate de acele element. Alegând un obiect care are o poveste sau o valoare sentimentală pentru soția ta va face ca acel obiect să fie mult mai apreciat.

Un lucru important de care mulți bărbați nu țin cont atunci când le cumpără soțiilor lor un cadou este că este ziua lor de naștere. În această zi, ar trebui să o faci pe soția ta să se simtă cea mai importantă persoană din lume și să îi oferi numai lucruri pentru ea. Nu îi oferi electrocasnice sau obiecte pentru casă. Încearcă să o răsfeți și să îi faci viața mai frumoasă oferindu-i cadouri doar pentru ea. Iată câteva exemple de cadouri pentru soția ta care o vor face să se simtă apreciată și iubită:

Portret sau portret din puzzle la comanda
Acest tip de cadou personalizat este unul mai special deoarece are și o încărcătură sentimentală. Dacă alegi acest portret la comandă sau portret din puzzle, îi vei oferi soției tale un cadou pe care îl va prețui pentru tot restul vieții ei. Alege să-i faci un portret la comanda după o poză de-a ei preferată; sunt sigură că o vă face să zâmbească în fiecare zi când îl va vedea. De asemenea, este ușor de realizat datorită artei digitale care transpune fidel și ușor fotografiile în tablouri personalizate pe pânză.

Măști de față
Toate femeile iubesc să folosească măști de față și sunt sigură că și soția ta va aprecia acest cadou. Nimic nu este mai relaxant după o zi lungă și stresantă la muncă decât să ajungi acasă, să te demachiezi și să îți pui o mască rece și calmantă pe față. Acest cadou îi va oferi șansa să se răsfețe de ziua ei.

Perie rotativă
Adu salonul de înfrumusețare la tine acasă. Oferă-i soției tale o perie rotativă, un instrument de styling indispensabil. Este o ideea absolut uimitoare, oferindu-i soției tale posibilitatea de a se coafa acasă ca la salon. Cu ajutorul acestei perii rotative, soția ta va putea să își usuce părul foarte rapid și să creeze coafuri mult mai definitive, economisind foarte mult timp.

Lampă UV
Felul în care arată manichiura și pedichiura unei femei este un aspect foarte important. Oferindu-i acest cadou soției tale, poți reduce timpul și suma de bani cheltuiți la salon deoarece ea va putea să-și facă manichiura pe care și-o dorește la ea acasă. Această lampă UV este una dintre cele mai atente idei de cadouri pentru soții și sunt sigură că o va aprecia foarte mult.

Sper că aceste sfaturi și idei de cadou te vor ajuta și te vor inspira să îi oferi soției tale un cadou de care știi că se va bucura. Ține minte să iei în considerare anumite lucruri atunci când îi cumperi cadoul, cum ar fi culoarea ei preferată, și să îi iei lucruri care știi că o vor bucura și o vor face să se simtă speciala.



ALEGE CADOUL CARE SE POTRIVESTE CEL MAI BINE NEVOILOR TALE: