VA OFERIM 2 TIPURI DE CADOURI: PORTRETE PE PANZA sau PORTRETE PE PUZZLE
- click mai jos pe denumirea cadoului, pentru prezentarea video -

Panza de calitate, 100% bumbac, culori vii, se livreaza in cutie gata de agatat pe perete.


TE INTERESEAZA PE PANZA? MERGI PE PAGINA PRODUSULUI DAND CLICK PE BUTONUL DE MAI JOS

Puzzle din lemn, calitate premium import SUA, culori vii, se livreaza in cutie cadou cu funda + rama si suport birou.


TE INTERESEAZA PE PUZZLE? MERGI PE PAGINA PRODUSULUI DAND CLICK PE BUTONUL DE MAI JOSIdei de Cadouri pentru Șeful Tău

A oferi un cadou unui șef grozav – cineva care face o mare diferență în modul în care abordezi activitățile zilnice de muncă și te ajută să te dezvolți profesional – poate fi mai complicat. Deoarece este șeful tău, este important ca darul tău să transmită faptul că apreciezi munca lor, că știi ce le place, dar trebuie și să fie profesional. Continuă să citești pentru a afla câteva reguli generale și pentru 4 idei de cadouri pentru șeful tău.

- Fii discret: Dacă oferi singur un cadou, oferă-i-l în privat, fără a face spectacol în fața altor angajați. Încercarea de a te laudă prin dăruirea cadoului în fața tuturor îi va face pe colegii tăi să se simtă inconfortabil. Du-te la el în birou atunci când este singur și dă-i cadoul.

- Nu încerca să impresionezi: Alege un cadou care este simplu, relativ ieftin și pe care îl oferi pentru a îi arăta șefului tău că îl apreciezi. Nu oferi cadouri mult prea scumpe sau foarte personale, cum ar fi un parfum. Darul ar trebui să aibă mai mult un caracter simbolic, adică să îi demonstreze șefului tău că îl apreciezi; nu te aștepta să deveniți cei mai buni prieteni după. Acest lucru poate transmite și faptul că încerci să te dai bine pe lângă șeful tău și poate vei fi judecat de colegii tăi. Dacă chiar dorești să oferi un cadou șefului tău pe care știi că și-l dorește foarte mult, dar care este mai scump, poți vorbi cu ceilalți colegi și să îl oferiți împreună. Sunt sigură că va aprecia gestul la fel de mult ca și când ar veni doar din partea ta și se va și bucura de ce a primit.

- Nu oferi niciodată cadou numerar: Să îi oferi cuiva bani pe post de cadou transmite faptul că a fost o decizie de ultimă oră și că nu îți pasă suficient pentru a afla ce lucruri îi plac sau ce pasiuni are șeful tău. Un alt motiv pentru a nu-i oferi niciodată bani șefului tău este faptul că sumele mici pot fi privite ca o jignire, iar sumele mari par că încerci să intri în bunăvoința angajatorului tău.

Iată câteva idei de cadouri care sunt sigură că vor fi apreciate:

Portret sau puzzle la comanda
Dacă ai o relație mai apropiată cu șeful tău, atunci consider că acest cadou este cel ideal. Îi poți face un portret sau un puzzle folosind o poză care știi că îi va plăcea: poate fi o poză cu familia lui, o poză cu echipa, sau o poză cu o activitate sau un hobby preferat. Acesta este un cadou inedit și special ce sunt sigură că va fi apreciat de șeful tău.

O jucărie antistres
Alege acest tip de cadou pentru a-l ajuta pe șeful tău să se mai relaxeze sau pentru a îi oferi șansa de a se distra puțin în acele lungi și obositoare ședințe. Există foarte mult tipuri de jucării antistres, de la bile magnetice până la cuburi, mingi de cauciuc și multe altele. Ele te ajuta să iei o pauză mentală și chiar te pot face să te concentrezi mai bine în timpul ședințelor.

Un semn de birou amuzant
Un semn de birou este acea plăcuta din lemn care are o bandă de metal unde, de obicei, este inscripționat numele persoanei care deține biroul. Dacă tu și șeful tău aveți o relație plină de umor, ei s-ar putea bucura de această interpretare plină de spirit a semnelor de zi cu zi din birou. În plus, designul elegant din lemn și auriu va arăta foarte bine și va atrage imediat atenția celor din jur, făcându-i și pe ei să râdă.

Obiecte pentru birou
Acesta poate să fie unul dintre cele mai comune și simple idei de cadou. Dacă vrei să cumperi un cadou repede și care știi că va fi apreciat, alege un set de stilou și pix, o geantă de laptop, sau un ceas de birou.

Sper că aceste idei îți vor fi de ajutor și te vor inspira să cumperi cadoul care potrivit pentru șeful tău. Ține cont de tipul de relație pe care îl ai cu șeful tău și abia apoi decide ce să-i cumperi. Oricum, sunt sigură că va aprecia gestul tău și că îi vei face ziua mai bună.ALEGE CADOUL CARE SE POTRIVESTE CEL MAI BINE NEVOILOR TALE: