VA OFERIM 2 TIPURI DE CADOURI: PORTRETE PE PANZA sau PORTRETE PE PUZZLE
- click mai jos pe denumirea cadoului, pentru prezentarea video -

Panza de calitate, 100% bumbac, culori vii, se livreaza in cutie gata de agatat pe perete.


TE INTERESEAZA PE PANZA? MERGI PE PAGINA PRODUSULUI DAND CLICK PE BUTONUL DE MAI JOS

Puzzle din lemn, calitate premium import SUA, culori vii, se livreaza in cutie cadou cu funda + rama si suport birou.


TE INTERESEAZA PE PUZZLE? MERGI PE PAGINA PRODUSULUI DAND CLICK PE BUTONUL DE MAI JOSCe cadou personalizat si elegant putem oferi undei doamne, femeie sau barbat?

Stii momentele acelea in care trebuie sa cumperi un cadou pentru o doamna, dar nu poti pune in practica orice idee deoarece ai nevoie de un cadou sofisticat? Cand trebuie sa daruiesti ceva aparte trebuie sa ai o idee sclipitoare care sa te scoata din incurcatura sau o lista de cadouri elegante, din care sa il alegi pe cel care se incadreaza in bugetul tau.

Cum alegi ceva elegant?

Alege cadoul elegant in functie de personalitatea femeii sau al barbatului, de preferintele sale si de ocazie. Daca esti invitat la o petrecere de casa noua, de exemplu, poti alege un tablou elegant care sa se incadreze perfect in noua locuinta. Iar atunci cand nu cunosti cu exactitate preferintele doamnei, cu siguranta nimic nu se potriveste mai bine pe peretele din livingul gazdelor decat un tablou cu ele. Alege fara ezitari arta digitala pentru a le darui o pictura pe panza in cel mai reprezentativ stil (artistic, realism, abstract). Este simplu de comandat si nu ai nevoie de un buget foarte mare pentru a procura un astfel de portret la comanda.

Tablourile digitale pictate pe panza sunt adevarate piese de arta care se pot integra in arhitectura oricarei locuinte si iubite in special de femei. Mai mult decat atat, ele aduc interioarelor un aer sofisticat, rafinat, fresh.

Orice cadou elegant pentru o doamna sau un barbat trebuie sa se potriveasca pe deplin cu ocazia si cu personalitatea beneficiarilor. Care sunt obiectele care nu ar trebui sa lipseasca de pe lista ta?

Iata cateva exemple

Pentru femei, putem prelua idei de cadouri elegante precum bijuteriile, parfumurile, gentile.

Pentru barbati, cele mai elegante cadouri sunt gadgeturile, accesoriile vestimentare (butonii de camasa, de exemplu), ceasurile.

Bineinteles ca sunt numeroase daruri care se potrivesc de minune atat barbatilor, cat si doamnelor. Dintre acestea amintim:
- Cosurile festive – inspirate din cosurile corporate, acestea pot contine produse alimentare rafinate, produse cosmetice, sortimente de vinuri.
- Aranjamentele florale impresionante prin combinatiile de flori utilizate si, de ce nu, prin marime.
- Cadourile pretioase – tacamurile de argint, paharele din cristal, seturile de ceai pictate manual, obiectele unice.

O idee de cadou elegant!

Orice apreciaza un cadou personalizat pentru casa. Oricine apreciaza arta. Si nu este persoana care sa nu fie incantata atunci cand primeste in dar portretul sau, realizat cu tehnici ultramoderne in culori clare si trasaturi realiste. Iata doar cateva motivele pentru care un potret pe panza gata de agatat pe perete este o idee de cadou deosebit.

La ce trebuie sa fii atent atunci cand alegi un cadou personalizat?

Eleganta este combinatia potrivita dintre distinctie, naturalete, grija si clasa, Dior. Asa ca atunci cand ai nevoie de un cadou sofisticat, atentia la detalii este cea care te scoate din incurcatura. De la ideea de cadou si pana la ambalarea si modul de daruire al acestuia, totul exprima eleganta.

Nu uita ca de la eleganta la kitch poate fi doar un pas! Pentru ca de cele mai multe ori cand alegi un cadou ai un buget limitat, este indicat sa optezi pentru un cadou a carui calitate si semnificatie sa primeze in fata marimii. Mai putin inseamna mai mult, atunci cand doresti sa daruiesti un cadou pentru o doamna sau un barbat.ALEGE CADOUL CARE SE POTRIVESTE CEL MAI BINE NEVOILOR TALE: