VA OFERIM 2 TIPURI DE CADOURI: PORTRETE PE PUZZLE sau PORTRETE PE PANZA
- click mai jos pe denumirea cadoului, pentru prezentarea video -

Puzzle din lemn de calitate, finisat perfect, inramat, gata de pus pe masuta, birou sau biblioteca


TE INTERESEAZA PE PUZZLE? MERGI PE PAGINA PRODUSULUI DAND CLICK PE BUTONUL DE MAI JOS

Panza de calitate, 100% bumbac, culori vii, se livreaza in cutie cata de agatat pe perete.


TE INTERESEAZA PE PANZA? MERGI PE PAGINA PRODUSULUI DAND CLICK PE BUTONUL DE MAI JOSPentru miri sau nasi de cununia civila sau religioasa

Este firesc sa daruiesti un cadou cu ocazia unei cununii religioase sau civile, nu-i asa? Daca in cazul petrecerilor de nunta, darurile in bani sunt mai populare decat cadourile propiu-zise, dupa oficierea cununiei civile este musai sa cumperi, pe langa flori, un cadou pentru noua familie intemeiata. Traditia a facut astfel incat sa fie foarte cautate cadourile practice, pe care tinerii casatoriti sa le foloseasca pentru uzul casnic.

Cele mai speciale idei de cadouri pentru cununia civila sau religioasa si la ce sa fii atent cand le alegi!

Cel mai frecvent, cadourile pentru o cununie civila constau in obiecte pentru bucatarie. Fie ca sunt din categoria aparatura sau nu, aceastea raman prima optiune. Asa ca poti pune pe lista ideilor de cadouri pentru cununie fie mixer, robot de bucatarie, cuptor cu microunde, fie seturile de farfurii, de oale si tigai, de pahare sau cesti.

Daca vrei sa alegi un cadou de cununie util pentru casa, seturile de lenjerii, prosoape sau halate pot fi idei apreciate de tinerii casatoriti, mai ales daca nu te limitezi la a le cumpara, ci le si personalizezi cu initialele acestora, de exemplu.

Din lipsa de inspiratie sau din criza de timp, elecrocasnicele pentru bucatarie au devenit cele mai populare cadouri cumparate cu ocazia unei cununii civile. Nu-i de mirare ca, de cele mai multe ori, noua familie realizeaza ca a primit cateva cafetiere si tot atat de multe cuptoare cu microunde sau espressoare. Asa ca, daca iti pasa cu adevarat sa alegi un cadou cu personalitate, renunta la ideile traditionale de daruri de cununie si fii inspirat atunci cand mergi la shopping.

Gandeste-te sa le oferi tinerilor casatoriti, in locul obiectelor care, de multe ori, se dovedesc a fi inutile, cadouri de care sa se bucure si care sa le ramana amintiri nepretuite.

Idei apreciate pentru cadouri de cununie religioasa sau civila!

Te poti incadra intr-un buget limitat si poti oferi totodata cadouri personalizate care sa suprinda! Nu trebuie sa le oferi unor tineri casatoriti un sejur pentru luna de miere (desi, cu siguranta, s-ar bucura), dar le poti rezerva o sedinta de spa sau masaj, o sedinta foto sau bilete la un concert interesant.

O idee inedita este daruirea unui portret la comanda pe panza, gata de agatat la loc de cinste in living. Fie ca optezi pentru un stil realist sau pentru un potret artistic, cele mai recente tehnici digitale prin care sunt create tablouri spectaculoase pe panza te ajuta sa faci o supriza deosebita, personalizata, gata de agatat pe perete. Vei reusi sa imbini perfect traditia de a cumpara un obiect pentru casa cu dorinta de a gasi un cadou apreciat.

Care sunt cele mai apreciate cadouri pentru cununia civila?

Atunci cand sunt alese cu atentie si daruite cu drag, valoarea cadourilor creste semnificativ. Astfel, daca alegi, de exemplu, in locul unui set de tacamuri, fie el si de argint, cea mai draga poza a proaspetilor casatoriti si o transformi intr-un memorabil tablou pe panza gata de a fi agatat pe perete, le arati cat de important este acest moment din viata lor pentru tine. Chiar daca nu va vei darui un cadou practic, vei darui un cadou care sa le aduca zambetul pe buze.

Asadar, cele mai apreciate cadouri pentru toate cununiile sunt cele care ureaza “Casa de piatra si fericire”, fara a fi nevoie sa folosesti cuvintele!ALEGE CADOUL CARE SE POTRIVESTE CEL MAI BINE NEVOILOR TALE: